Thursday, September 3, 2009

Sometimes Sad, Sometimes Happy.

FRIDAY 4/9/2009

Sometimes SAD,
Sometimes HAPPY.


Ketiadaan roommate (Didie) telah membuatkan saya bosan! Tapi, saya perlu tabah menghadapinya dan saya juga perlulah mengambil langkah yang terbaik supaya saya tidak bosan. Anda juga ya! Jangan biarkan diri anda diselubungi kebuhsanan yang teramat sangat.

Life is just like a wheel.

Terkadang diatas, terkadang dibawah.

First day roommate saya balik, saya sangat susah untuk belajar. Otak tidak berkembang tanpa sosial.

Saya berbuka puasa berseorangan didalam bilik. Bukan tiada teman yang lain, tapi memang malas untuk kemana-mana dan saja mencuba berbuka sendirian. Sebelum berbuka, Ziela ajak turun kebilik yang ada geng-geng yang lain. Tapi saya memang malas. Terima kasih ya Ziela!

Keesokkannya pula, saya ditemani Najwa! Gumbira sungguh saya rasa! Waktu berbuka pun tidak berseorangan dan tidak juga berdua. Tetapi berempat. Putri dan Nadia juga datang menemani.

Yelah! Mungkin mereka kasihankan saya. Semalam ajak lepak berbuka sama, tak dapat join. Kali ini, beramai-ramai. Wahh! Best tau! Terima kasih kawan-kawan ku sayaannggg…!Malam pula, saya tidur dengan Najwa.

Hari ketiga roommate saya masih tiada. Saya masih ditemani Najwa. Berbuka pula kali ini berenam. Dibilik lama. Ada lagi 3 geng dan 1 akak senior. Gembiranya! Haha... dah macam budak tak pernah ada kawan. Padahal benda biasa jer…

Malam nie juga, Najwa akan temani saya hingga Ahad. Tanak jadi macam semalam lagi! Karaoke sampai pukul 1 pagi. Record suara macam HOT sangat pula suara kami kan?

Tetapi malam ini kami mahu belajar! FIN 344 ! Mentang-mentanglah test yang sepatutnya ada pada hari ini di-postpone-kan...Inilah pelajar-pelajar zaman sekarang. Selagi belum test, memang tak sedar diri. Mama maafkan Nana.


Ok! NAK TIDUR DULU! BYE


p/s : Best woo karaoke! Jika ia bukan minat anda, sila jadikannya sebahagian daripada minat anda mulai sekarang =)

1 comment: